Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal1.9g5.7g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438