Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.8g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.4g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal7.5g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006