Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1g0.4kcal0g0g0g0g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1.6g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g96kcal5.5g1.8g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230