Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal1g4.4g0g0.4g
Valittu annoskoko5g11kcal0.5g2.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g1.1g0g0.1g
Arvot/100g100g207kcal9.3g40.7g0g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271