Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1.8g6.1kcal0.1g0.7g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oivariini vähärasvainen0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g25kcal0.6g1.4g1.6g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.3g0.7g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g239kcal5.8g13.5g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697