Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g28kcal1.2g1.2g2g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.6g0.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g255kcal10.9g10.9g18.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295