Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g3kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g32kcal3.7g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346