Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valio voi0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g37kcal0.4g5.6g1.2g0g
Valittu annoskoko5g18kcal0.2g2.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.4g0.3g0g
Arvot/100g100g341kcal3.7g51.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221416