Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2g2.3kcal0.5g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0g0kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g128kcal9.4g1.9g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211