Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.4g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal0.6g2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.3g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g149kcal5.7g18.9g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356