Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1.8g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.4g0.4g1g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal3.8g3.8g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636