Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal5.7g1.9g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763