Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.8g0.6g1g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.4g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g141kcal7.4g5.6g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675