Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.3g0kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1.2g1g1.4g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g193kcal11.1g9.3g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564