Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1.6g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Maitorahka (Pirkka)1.6g1kcal0.2g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.2g2.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.6g1.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g174kcal11.3g22.6g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206