KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1.2g4.9kcal1g0.1g0g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.4g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal2.6g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal1.3g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g236kcal23.6g9.1g10.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533