Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.2g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal1.9g14.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807