Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Maito,kevyt (valio) 100g3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.2g1.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g89kcal1.8g16.4g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157