Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1g0.7kcal0g0g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Riisijauho / -hiutale 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.6g1.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko5g13kcal0.3g0.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g239kcal5.6g11.1g16.7g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656