Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka0.9g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Rice Dream, riisimaito1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali, tuore, 257g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g106kcal3.7g13g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557