Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3.9g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal2g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko5g12kcal1g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g220kcal18.5g5.6g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480