Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.8g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g116kcal9.1g5.5g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856