Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g0.2g1g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g104kcal3.8g1.9g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584