Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g96kcal3.8g3.8g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146868