Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g0.6g2.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.7g13g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959