Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1.9g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g0.9g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton0.9g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g40kcal0.4g0.6g4g0.2g
Valittu annoskoko5g20kcal0.2g0.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g376kcal3.8g5.7g37.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943