Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.8g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.4g2.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko5g10kcal0.7g1.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g189kcal13g20.4g3.7g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023