Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g1.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g100kcal7.3g7.3g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451