Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.3g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.6g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.3g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal5.7g0g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974