Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 1.8g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.9g3.1kcal0.4g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.4g0.2g4.2g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.7g0.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g152kcal13g1.9g38.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832