Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g70kcal3.7g3.7g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741