Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g0.5g2kcal0.2g0g0.1g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal7.5g9.4g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576