Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1g3.9kcal0g1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g35kcal0.4g4.8g1.8g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.2g2.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.5g0g
Arvot/100g100g318kcal3.6g43.6g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081