Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2.3g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, meira0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal1g0g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.5g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal9.3g0g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160