Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.3kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1.7g2.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g0.7g0.7kcal0.2g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1.4g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g135kcal12.7g7.3g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366