Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g1g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.3g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g70kcal5.4g8.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211