Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal0g5.5g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548