Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g5.9kcal0.7g0g0.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1g3.5kcal0.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal1.6g0g2g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.8g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Arvot/100g100g217kcal14.8g0g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119