Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki3.1g2.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Kauralese 0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1.6g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g129kcal14.5g3.6g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396