Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1.9g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinä 0.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g129kcal10.9g3.6g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721