Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal5.5g5.5g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661