Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.1g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1.2g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1.2g1.8g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.6g0.9g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g191kcal11.1g16.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657