Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana3.5g6kcal0.6g0g0.4g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.4g1.2kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal1.2g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.6g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g191kcal10.7g10.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440727