Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.4g1.6kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1.2g0g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.6g0g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal10.9g0g10.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107