Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.8g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g117kcal7.4g13g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358