Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oliivi0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal1.2g0g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0g0.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal11.1g0g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449