Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g0.4g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g93kcal5.7g5.7g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740