Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1.7g1.7kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal1g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.5g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0g0g
Arvot/100g100g56kcal9.1g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369