Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.6g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.3g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g185kcal5.6g22.2g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859