Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikaleet1.1g1.3kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, pasta 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika keltainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g1g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal5.5g9.1g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358